top of page
Zoeken
  • Evelien

Workshop 'Van gelijk hebben tot gelijk krijgen'

7 augustus, 11:00-13:00u, de Ark (Aakstraat 60), aanmelden via evelien@diaconienoord.orgGoed, je weet nu hoe je je verhaal moet vertellen. Op 7 augustus ben je naar de workshop Storytelling geweest en je hebt daar geleerd hoe je impact moet maken op een luisteraar met wat je hebt meegemaakt. Wat dat met jou heeft gedaan, en wat dat met iemand anders kan doen. Maar soms is een sterk verhaal niet genoeg.


Soms wil je dat er écht iets verandert, bijvoorbeeld omdat je buurt aan het verloederen is. Of omdat je ziet dat jij en mensen om je heen niet goed worden geholpen bij een buurtteam. En dan moet je het gesprek aangaan met mensen in functie. Een beleidsambtenaar, een directeur, een raadslid, een wethouder... Die moet je kunnen overtuigen. Hoe ga je dat gesprek aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe zorg je ervoor dat er iets gebeurt met het verhaal dat je hebt verteld? Kortom: hoe ga je van gelijk hebben naar gelijk krijgen?


Mara van stichting Lobby Lokaal neemt je mee in dit proces. In deze workshop gaan we oefenen met het voeren van deze gesprekken. Dat doet Lobby Lokaal vaker: zij willen mensen helpen om hun stem te laten horen in de lokale politiek. Net als de NoordAs, eigenlijk.


De workshop vindt op maandag 14 augustus plaats van 11 tot 13 uur in de Ark. Daarna is er voor iedereen lunch.


Meld je aan vóór maandag 7 augustus via evelien@diaconienoord.org! Tot dan!
38 weergaven

Comentários


bottom of page