top of page
Zoeken
  • evelien27

Protestmars: Stop de Woningarmoede!


Stop de Woningarmoede! Dat wordt de slogan voor de protestmars tegen de woningproblemen in Noord. Op zaterdagmiddag 20 april lopen we door verschillende wijken om te laten zien dat we het niet langer pikken.

 

Ik hoor je denken: april, dat is toch nog een eeuwigheid in de toekomst?! Dat klopt, maar we hebben alle tijd nodig. Vorige week vond de eerste bijeenkomst plaats over de voorbereidingen, samen met Red Amsterdam Noord, Huurdersvereniging Van de Pekbuurt, en mensen van bewonerscommissies, buurthuizen en andere organisaties. Maar we hebben nog veel meer mensen nodig om iedereen op de been te krijgen. De komende tijd organiseren we gesprekken in verschillende buurthuizen om mensen te mobiliseren.

 

Wil jij hierover meedenken? Ken je veel mensen met woonproblemen in Noord? Ken je organisaties die hierbij kunnen helpen? Wil jij ook laten zien dat dit niet langer kán? Doe met ons mee! Neem contact op met Evelien: 06 208 79 306. Op 12 februari om 15:00 uur is het volgende overleg waar je kan aansluiten.22 weergaven

תגובות


bottom of page