top of page
Zoeken
  • Evelien

Dag van Aandacht voor Verhalenvertellers

Je verhaal vertellen is niet niks. Dat weten we bij de NoordAs goed. Je geeft je open en bloot aan mensen die jou helemaal niet kennen, moet soms pijnlijke herinneringen ophalen, of pijnlijke situaties waar je nog middenin zit, en je word zomaar gevraagd om het nog 10 x te doen. Vaak staat daar dan ook niet eens iets tegenover. Je doet het in de hoop dat het voor verandering zorgt, in jouw eigen situatie of voor andere mensen. En dat is enorm dapper.


Daarom willen wij de mensen die hun persoonlijke verhaal hebben verteld tijdens een spreekuur graag bedanken. Dat doen we met een Dag van Aandacht: een kleine dag even weg uit je dagelijkse dingen, op een mooie plek in Amsterdam Noord, met lekker eten, goede gesprekken, een workshop en hopelijk goede herinneringen. Een moment om echt ontspanning te ervaren. En dat was deze keer in het Witte Kerkje in Holysloot.


Om iedereen met een positief gevoel naar huis te laten gaan, hebben we samen tegeltjes gemaakt rond de vraag: wat geeft jou veerkracht? Een mooie spreuk die je altijd je moeder hoorde zeggen, een mooi beeld van kleurrijke bloemen, een gebed - het staat nu op de tegeltjes, en binnenkort vereeuwigd in een oven. (Met dank aan Nadja van der Weide. 🙂)1 weergave

Comments


bottom of page