top of page
Zoeken
  • huubwaalewijn

Verhalenavond bij de NoordAs: Soup & Stories

Bij de NoordAs vertellen we verhalen. Verhalen die gaan over geldzorgen, het leven in Amsterdam Noord en over wat we graag voor ons zien. We delen die verhalen op plekken van beleid en macht omdat we het belangrijk vinden dat we ons laten horen. Door van ons te laten horen willen we beleid veranderen en bijdragen aan een betere stad.


Voel jij je gehoord door Noord?

Dat is het thema van deze avond op 27 juli. Tijdens deze verhalenavond verkennen en verdiepen we het thema met elkaar. Met 2 verhalen van betrokken inwoners, een luisteroefening en verschillende soorten soep. Het is van 18:00 uur tot 20:00 uur in de Ark (Aakstraat 60). Kom je ook? Meld je aan via huub@diaconienoord.org, er is beperkt plek.
Waar gaan we naar luisteren?

Je bent een jongere en volwassenen luisteren niet of nauwelijks. Of juist wel. Maar wat als je je niet gehoord voelt? Wat kun je dan doen. Hoe kun je er voor zorgen dat volwassenen naar je luisteren en je wel horen?


En als je dan eens heel goed luistert naar je buurt, naar je stad, naar daar waar je op dat moment bent, wat hoor je dan? We gaan op verschillende manieren bekijken hoe je kunt luisteren om gehoord te worden.


En stel je wil wel horen maar je weet niet hoe je moet luisteren? Susan neemt je mee aan de hand van een helder concreet en actueel voorbeeld. Hoe luister je eigenlijk?


Zomerprogramma

Met deze verhalenavond trappen we het zomerprogramma af. Het hele programma vind je hier. Schrijf je bijvoorbeeld in voor de workshop storytelling op 7 augustus, of leer tips en trucs over hoe je je laat horen bij de workshop van Lobby Lokaal op 14 augustus.

41 weergaven

Comentarios


bottom of page